Höyrytyspalvelut Turun ja Helsingin seudulla

Höyrytys on tehokas työkalu jään ja lumen sulattamiseen sekä haastavien kohteiden puhdistamiseen ja desinfiointiin. Kuuma höyry tunkeutuu helposti jään läpi ja pintojen alle. Höyryä käytetään rakennustyömaiden, teollisuuden ja kiinteistöjen erilaisiin sulatus- ja puhdistustarpeisiin.

Soita ja pyydä tarjous

Höyrytyspalveluiden hinta määräytyy työn laajuuden mukaan. Tarjoamme palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kysy lisää!
AuraCleanin höyrytyspalvelu sopii esimerkiksi kattojen sulattamiseen ennen remontointia.

Höyry sulattaa kustannustehokkaasti

Kilahtiko työmaa jäähän? Höyrysulatus tarjoaa tehokkaan ratkaisun paksunkin jää- ja lumipeitteen sulattamiseen erilaisissa teollisuus- ja kiinteistöalan ympäristöissä. Höyryllä sulattaminen soveltuu esimerkiksi: 

  • Rakennustyömaiden jään ja lumen poistoon
  • Kattojen jään ja lumen poistoon
  • Jätevesijärjestelmien jään ja lumen poistoon
  • Maanrakennuksessa routaongelmien korjaamiseen

Höyrypuhdistus vaativaan puhdistamiseen ja desinfiointiin

Vesihöyry on tehokas ja monipuolinen työkalu, jota voidaan käyttää myös teollisen tason puhdistamiseen. Höyry on erittäin kuumaa ja se tunkeutuu helposti pintojen alle. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon lian, rasvan ja pinttyneen aineksen poistoon.

Höyrypuhdistus sopii mm. seuraaviin kohteisiin:

  • Rakennustyömaiden sekä teollisuuskohteiden puhdistus ja desinfiointi
  • Kiinteistökohteiden, kuten julkisivujen ja vesikattojen puhdistus desinfiointi
  • Joku muu kohde mielessä? Soita ja kysy lisää!

Miksi valita AuraCleanin höyrytyspalvelut?

Höyryttämisellä ja höyrysulatuksella on useita etuja muihin sulatus- ja puhdistusmenetelmiin verrattuna:

Tehokkuus: Höyry on erittäin kuumaa ja tunkeutuu helposti pintojen alle. Tämä tekee siitä erinomaisen työkalun lian, rasvan ja pinttyneen aineksen poistoon sekä jään ja lumen sulattamiseen.

Turvallisuus: Höyry ei vaadi kemikaaleja, joten se on tehokkuuden lisäksi turvallinen ja ympäristöystävällinen puhdistus- ja sulatustapa.

Kustannustehokkuus: Höyrytyksen ja höyrysulatuksen avulla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna muihin puhdistus- ja sulatusmenetelmiin.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä tai lue lisää höyrytysblogistamme!

AuraClean tarjoaa höyrytyspalvelua Turun ja Helsingin seuduilla

Höyrytyspalvelut Turussa ja Helsingissä

AuraClean on ammattitaitoinen ja asiantunteva puhdistusalan yritys, joka tarjoaa höyrytyspalveluita. Hoidamme työmme tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset höyryävän hyvää palvelua Varsinais-Suomessa tai pääkaupunkiseudulla.

Toimialueitamme ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous höyrytyspalveluista!

Scroll to Top