Imuauto ja suurtehoimurointi turku ja helsinki

Kun tarvitaan järeää ja tehokasta imuautoa Turussa tai Helsingissä, me tulemme paikalle. Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä erilaisten irtoaineiden poistamiseen. Ohjaamme imuroidut jätteet aina hyötykäyttöön niin hyvin kuin mahdollista.
Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti ja ammattitaitoisesti Turun ja Helsingin lähialueilla.

Soita ja kysy tarjous!

Hinta määräytyy työn laajuuden mukaan. Tarjoamme palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.
Imuautoa ja suurtehoimurointia käytetään mm. rakennustyömaalla

Mihin imuautoa ja suurtehoimurointia käytetään?

Imuautoa ja suurtehoimurointia käytetään erilaisissa tilanteissa rakennustyömaalla. Imuautolla voidaan imeä työmaalla syntynyt roska ja pöly pois, jotta se ei haittaisi työskentelyä. Suurtehoimurilla voidaan imeä sahanpurut, hiekat, savet, murskeet ja mullat pois alueilta, jonne ne eivät kuulu.
 
Entä onko eristeiden vaihto edessä? Rakennuksen eristeet täytyy joskus uusia esimerkiksi paremman lämmöneristyksen tai paloturvan takia. Tai vanhoista eristeistä täytyy päästä eroon epäpuhtauksien vuoksi. Silloin imuauton käyttö on paras ratkaisu, sillä se ei pölytä ja on ympäristölle turvallinen.
 
Kuivaimuautolla voidaan myös imeä maa-aines pois paikoista, jonne kaivinkoneella olisi mahdotonta päästä. Suurtehoimuri ei vahingoita sähköjohtoja tai putkistoja, joten menetelmä on turvallinen haastavissa olosuhteissa. AuraCleanin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua, kun tarvitset imuautoa Turussa tai Helsingissä.

Imuauton ja suurtehoimurin edut

Suurtehoimurointi on hyödyllinen menetelmä, koska esimerkiksi maa-ainesta voi poistaa imuauton avulla alipainetta hyödyntäen. Eristeiden poistaminen käy nopeammin, kun niitä ei täydy irrottaa seinistä tai katosta, vaan ainekset voidaan imeä suoraan imuauton säiliöön. Imuauton avulla aikaa säästyy.

Jos maa-ainesta halutaan poistaa esimerkiksi rakennuksen lattiasta, niin suurtehoimurilla varustettu imuauto sopii tarkoitukseen hyvin. Suurtehoimuri imee maan pois lattiasta vahingoittamatta vesiputkia tai sähköjohtoja. Alapohjan suurtehoimurointi on hyödyllistä esimerkiksi kohteissa, joissa kaivinkoneella kaivaminen voisi vahingoittaa kohdetta.

Alapohja joudutaan korvaamaan joissakin tilanteissa kokonaan, esimerkiksi jos alapohjaan on päässyt kosteutta. Tällöin kuivaimuauto pystyy imemään pohjan materiaalit pois, ja tilalle voidaan puhaltaa uusi materiaali. Näin alapohjan uusiminen onnistuu kätevästi ilman kaivinkonetta tai kottikärryjen työntämistä edestakaisin.

Suurtehoimuria ja imuautoa käytetään:

Imettäviä materiaaleja ovat muun muassa:

Mitä imuautolla voidaan puhaltaa?

Imuauto ei ainoastaan ime, vaikka niin voisi luulla. Kuivaimuautolla pystytään myös puhaltamaan erilaisia materiaaleja ja eristeitä. Soran, vaahtolasin tai leca-soran puhaltaminen on hyvä ratkaisu etenkin silloin, kun rakennuksen alapohja täytyy korvata uudella materiaalilla.

Imuautolla voidaan puhaltaa:

  • Vaahtolasia
  • Soraa
  • Leca-soraa
  • Lähes kaikkia kuivia materiaaleja

Eri materiaalien ominaisuudet vaihtelevat.

-Vaahtolasi on kevyttä, joten se voidaan puhaltaa korkealle. Vaahtolasi toimii myös eristeenä ja se on ekologinen valinta, koska vaahtolasi on tehty kierrätyslasista.  Vaahtolasia käytetään kevennys- ja eristemateriaalina talonrakennuksessa ja erilaisissa infran rakenneratkaisuissa. Tilaa tästä vaahtolasipuhallus. 

-Sora on halpaa, mutta se on raskasta eikä se toimi eristeenä. 

-Leca-sora on puolestaan kevyttä ja sillä on myös lämmöneristyskykyä.

Asiakas voi siis valita monista eri materiaaleista, ja imuautoa voidaan myös käyttää muiden maa-aineksien siirtämiseen. Ota meihin yhteyttä, niin etsimme sinulle sopivimman ratkaisun!

Imuroidun jätteen hyötykäyttö

Imuauto on ekologinen valinta. Kun jätteet imetään suoraan säiliöön, ne eivät pöllyä ympäriinsä tai hengitysilmaan, ja näin ympäristö pidetään puhtaana. Kuivaimuautolla pystytään siis suorittamaan vaativiakin tehtäviä, koska likaisen maa-aineksen saa imettyä turvallisesti imuauton säiliöön.

AuraClean käyttää kaiken puhtaan aineksen uudelleen. Imetyt eristeet voidaan puhaltaa takaisin tapauksesta riippuen. Sora ja muu maa-aines voidaan käyttää esimerkiksi täyttömaana samalla työmaalla. Kaikki puhdas aines pystytään siis kierrättämään asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisäksi kaikki maa-aines ja muu materiaali, mitä ei voida enää muuten hyödyntää, joko kompostoidaan tai muutetaan polttamalla energiaksi. Mikään ei siis mene hukkaan, vaan me AuraCleanilla noudatamme aina ekologisia toimintatapoja työssämme.

Imuauton tilaaminen Turussa tai Helsingissä

AuraCleanin imuautot pääsevät paikalle, kun tarvitset imuautoa Turussa tai Helsingissä.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua, kun tarvitset apua työmaalla. Jos asiasi koskee suurtehoimurointia tai -puhallusta, ota meihin yhteyttä!

Kalustomme on laaja ja säiliöt isot.

Välityhjennyksiä ei tarvitse tehdä – rahaa säästyy!

Imukalustomme ajoaluetta on Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Scroll to Top