Suurtehopuhallus Turku ja Helsinki

Suurtehopuhallus on nopea ja kustannustehokas apu erilaisiin rakennusprojekteihin, kuten talojen eristyksiin ja ahtaille tai vaikekulkuisille työmaille. Yleisimpiä puhallettavia materiaaleja ovat vaahtolasi, sepeli ja leca-sora. Hoidamme suurtehopuhallukset tehokkaasti ja ammattitaidolla Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla.

Soita ja pyydä tarjous

Suurtehopuhalluksen hinta määräytyy työn laajuuden mukaan. Tarjoamme palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kysy lisää!

Mihin suurtehopuhallusta tarvitaan?

Suurtehopuhallus on erinomainen menetelmä erilaisten materiaalien, kuten vaahtolasin ja sepelin siirtämiseen ja asentamiseen. Se on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto perinteisille menetelmille, ja puhallusta voidaan hyödyntää sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa. Saneerauksen yhteydessä käytetään tavallisesti myös suurtehoimurointia, jonka avulla vanhat materiaalit saadaan poistettua tehokkaasti ennen uusien puhaltamista.
 
Suurimpia etuja suurtehopuhalluksessa on sen ketteryys – auton ja puhallusletkun kanssa päästään nimittäin hyvinkin vaikeakulkuisille työmaille ja ahtaisiin paikkoihin, kuten rakennusten vinteille ja kellareihin. Sama pätee myös suurtehoimurointiin, ja siksi nämä kaksi menetelmää muodostavat lyömättömän parivaljakon monissa nykyajan rakennus- ja remonttikohteissa.

Suurtehopuhallus – yleisimpiä käyttökohteita

Alapohjan saneeraus: Suurtehopuhallus on yleisin alapohjan saneerauksessa käytettävä menetelmä. Ensin huonolaatuinen maa-aines poistetaan suurtehoimuroinnilla, jonka jälkeen tilalle puhalletaan esimerkiksi sepeliä tai leca-soraa.

Kattotyöt: Suurtehopuhallusta voidaan käyttää myös kattotyömailla singelin eli suojakiveyksen asentamiseen. Tämä on nopea ja helppo tapa asentaa suojakiveys, ja sillä saavutetaan tasainen sekä kestävä lopputulos.

Muut kohteet: Suurtehopuhallusta voidaan käyttää myös moniin muihin kohteisiin, kuten hiekkalaatikoiden, siilojen ja vastaavien täyttämiseen. Kysy lisää!

Mitä autoillamme voidaan puhaltaa?

Suurtehopuhallukseen käytetään pääosin samoja välineitä kuin suurtehoimurointiin, ja autoillamme pystytään myös puhaltamaan erilaisia materiaaleja ja eristeitä. Soran, vaahtolasin tai Leca-soran puhaltaminen on hyvä ratkaisu etenkin silloin, kun rakennuksen alapohja täytyy korvata uudella materiaalilla.

Autoillamme voidaan puhaltaa:

  • Vaahtolasia
  • Sepeliä ja soraa
  • Leca-soraa
  • Lähes kaikkia kuivia materiaaleja

Eri materiaalien ominaisuuden vaihtelevat:

Vaahtolasi on kevyttä, joten se voidaan puhaltaa korkealle. Vaahtolasi toimii myös eristeenä, ja se on ekologinen valinta, koska vaahtolasi on tehty kierrätyslasista. Vaahtolasia käytetään tavallisesti kevennys- ja eristemateriaaline talonrakennuksessa sekä erilaisissa infran rakenneratkaisuissa.

Sepeli ja sora ovat halpoja materiaaleja, mutta myös raskaita, eivätkä toimi nykystandardien mukaisena eristeenä. Käytetään tavallisimmin piha-alueiden ja teiden päällystyksessä

Leca-sora on puolestaan kevyttä ja sillä on myös lämmöneristyskykyä.

Asiakkaamme voi siis valita monista eri puhallusmateriaaleista, ja autojamme voidaan käyttää myös maa-aineksien siirtämiseen ja poistamiseen. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinulle sopivimmat materiaalit ja ratkaisut!

Auracleanin suurtehopuhalluspalvelut

 

AuraClean tarjoaa suurtehopuhalluksen palvelut monipuolisesti Turun ja Varsinais-Suomen sekä Uudenmaan alueilla. Ammattilaisemme takaavat, että työt tulevat suoritettua laadukkaasti ja aikataulussa.

Tehokas ja monipuolinen kalustomme takaa nopean ja vaivattoman palvelukokemuksen.

Hoidamme suurtehopuhallukset “avaimet käteen” -periaateella, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Pystymme puhaltamaan kattavasti erilaisia materiaaleja jopa sadan metrin päähän. Vaativatkaan kohteet eivät ole meille ongelma.

Puhalluskohteet vaihtelevat muutaman kuution mökkikellareista tuhansiin kuutioihin asti – hinnoittelumme on reilu ja määräytyy urakan mukaan, joten ota yhteyttä ja kysy rohkeasti tarjousta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Puhalluskalustomme ajoaluetta ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja Uusimaa. Tarvittaessa huristelemme muuallekin, ja olemme aina valmiita auttamaan sinua suurtehopuhallusprojektissasi. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Scroll to Top