Viemärihuolto

Tarvitsetko viemärihuoltoa Turussa tai Helsingissä? Meiltä löydät tehokkaat imupaineautot ja asiantuntevan henkilökunnan. Meille ovat tuttuja kaikenlaisten teollisuuslaitosten ja suurten kiinteistöjen viemäristöjen metkut, joten avaamme takuuvarmasti tukokset, teemme viemäreiden puhdistukset, huuhtelut ja kausihuollot.

Viemärihuolto ja tukkeutuneen viemärin avaus

Viemärihuolto onnistuu meiltä näppärästi Turun ja Helsingin alueella, sillä olemme luotettava ja paikallinen toimija. Imupaineautomme saapuvat paikalle saman päivän aikana soitosta, joten apu tulee nopeasti sekä läheltä. Meillä on kokemusta viemärihuollosta erilaisissa tuotantolaitoksissa, tehtaissa ja kiinteistöissä. 

Viemärin avaamisen lisäksi teemme muitakin viemärihuoltoon liittyviä toimenpiteitä. Esimerkiksi viemärien kunnon tarkistaminen onnistuu helposti tarkistuskameran avulla. Putkistojen puhdistaminen hoituu kätevästi putkeen työnnettävän suuttimen avulla.

 Palvelumme

  • Tukkeutuneen viemärin avaus
  • Viemärin painehuuhtelu
  • Kaivon tyhjennys
  • Putkistojen kuvaaminen ja tarkistus

Tulemme apuun nopeasti

Pahimmillaan koko tuotantolaitos voi seisoa tukkeutuneen viemärin takia, tai kerrostalon asukkaat saattavat joutua kärvistelemään epämiellyttävässä hajussa. Usein haju onkin ensimmäinen merkki siitä, että viemäri on tukossa.
Monissa tehtaissa ja tuotantolaitoksissa aika on rahaa, ja koneet voivat seisoa viemäritukoksen takia. Siksi osaava ja nopea apu on tarpeen, kun ongelmia ilmenee. Me AuraCleanilla pystymme reagoimaan nopeasti ja ammattitaitoisesti, kun tarvitset viemärihuoltoa Turun tai Helsingin alueella.

viemärihuolto ja viemärin kuvaus

Viemärin painehuuhtelu ja putkien tarkistus

Viemärihuolto ei ole ainoastaan tukkeutuneiden putkien avaamista, vaan putkistolle voidaan tehdä monia muitakin toimenpiteitä. Esimerkiksi painehuuhtelu voi tulla tarpeeseen, jos rakennukseen ollaan tekemässä lähitulevaisuudessa putkiremontti. Painehuuhtelu puhdistaa putket esimerkiksi sukitusta varten.

Painehuuhtelun lisäksi putket voidaan kuvata tarkistuskameran avulla. Laitteessa on pitkä kaapeli, joka voidaan työntää putken sisään, ja kaapelin päässä on kamera. Videokuvan avulla putkien kunto on helppo tarkistaa, joten kuvaaminen antaa arvokasta lisätietoa viemärihuoltoa varten.

Kuvatut videot luovutetaan asiakkaalle tarkistuksen jälkeen, jotta ne olisivat tallessa myöhempää tarvetta varten. Samalla annamme asiantuntevan arvion siitä, minkälainen viemärihuolto kohteessa kannattaa tehdä, jos ongelmia löytyy.

Viemärien painehuuhtelu ja tarkistus ovat molemmat tarpeellisia toimenpiteitä, joiden avulla voidaan ehkäistä putkiston liiallista kulumista sekä muita ongelmia.

Miksi viemäri pitää huoltaa säännöllisesti?

Säännöllinen viemärihuolto pitää putkiston toimintakuntoisena ja ehkäisee mahdollisia vaurioita putkissa. Viemärihuolto voi pitää sisällään viemärin puhdistuksen, tukoksen avaamisen tai putkiston kuvaamisen.

Taloyhtiön säännöllinen putkistojen huoltaminen kannattaa, sillä asukkaiden tiskialtaista pääsee rasvaista vettä ja kaikenlaista likaa putkistoon. Kylpyhuoneista viemäriin pääsee hiuksia, hiekkaa, pesuaineita ja muita roskia. Kerrostalon viemäriputket saattavat siis olla kovalla koetuksella.

Tehtaiden ja teollisuusrakennusten viemärihuolto tulee tarpeeseen, sillä putkistoon voi päästä monenlaisia aineita teollisuuden alasta riippuen. Me AuraCleanilla toimimme kaikenlaisten teollisuusviemäreiden kanssa tehokkaasti ja asiantuntevasti, olemme kuin kala vedessä.

Viemärihuolto on aina edullisempi toimenpide kuin tukoksen avaaminen. Tukkeutunut viemäri kasvattaa myös vesivahingon riskiä, koska tukossa oleva putki voi pulpauttaa vedet lattialle. Vahinkojen ehkäiseminen säännöllisellä viemärihuollolla on aina edullisempaa ja helpompaa kuin vaurioiden korjaaminen.

Suosittelemme kuvaamaan viemärit aina painehuuhtelun yhteydessä, koska silloin saadaan selville viemärin kunto sekä mahdolliset ongelmat. Jos tarvitset ammattitaitoista viemärihuoltoa Turussa tai Helsingissä, niin AuraClean on varma valinta.

Sadevesikaivon kansi.

Kaivon tyhjennys ja puhdistus

Kaivon tyhjennys on tarpeellinen toimenpide, joka täytyy tehdä kerran tai kaksi vuodessa. Kaivo voidaan tyhjentää esimerkiksi viemärihuollon yhteydessä tai viemärihuolto voidaan suorittaa kaivon tyhjennyksen jälkeen.

Tyhjennämme kaikenlaiset kaivot Turun ja Helsingin seudulla, esimerkiksi sadevesikaivot, öljynerotuskaivot, lokakaivot, rasvanerotuskaivot ja hiekanerotuskaivot. Kaivon säännöllinen tyhjentäminen ja puhdistaminen on tärkeä toimenpide, koska se ehkäisee tukosten ja muiden ongelmien syntymistä.

Kaivon tyhjennyksen ja puhdistuksen yhteydessä tarkistamme kaivon kunnon. Samalla tarkistamme myös kaivon hälyttimen toiminnan, joten tyhjennyksen lisäksi saat tiedon kaivosi kunnosta.

Voimme huolehtia kaivon tyhjennyksestä ja puhdistuksesta kertatyönä tai jos tarvitset säännöllistä tyhjentämistä, niin voimme tehdä huoltosopimuksen. Jos siis tarvitset Turun tai Helsingin alueella kaivon tyhjennystä, viemärin painepesua tai viemärihuoltoa, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä!

Viemärihuolto Turussa ja Helsingissä

AuraClean tarjoaa viemärihuoltoa, putkistojen kuvaamista, kaivojen tyhjennystä sekä tukosten avaamista. Kun tarvitset ammattitaitoista apua viemärihuollossa, niin me autamme.

Toimialueitamme ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Scroll to Top