Korkeapainepesu

Korkealta ja kovaa – pesu vaativiin paikkoihin.
Korkeapainepesu on nopea ja tehokas puhdistusmenetelmä, jossa vesi suihkutetaan puhdistettavaan kohteeseen korkealla paineella. Pinttynyt lika irtoaa helposti paineen ja veden yhteisvaikutuksen avulla.
AuraClean tarjoaa korkeapainepesua Turun ja Helsingin lähialueilla.

Soita ja kysy tarjous!

Hinta määräytyy työn laajuuden mukaan. Tarjoamme palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.
Julkisivun korkeapainepesu.

Korkeapainepesu soveltuu moneen

 Korkeapainepesua voidaan  käyttää monenlaiseen puhdistamiseen eri kohteissa, esimerkiksi julkisivujen, teollisuuslaitteiden, putkistojen, säiliöiden ja muiden vaativien pintojen pesuun. Korkealla paineella suihkutettava vesi sopii erilaisiin puhdistustarpeisiin esimerkiksi taloyhtiöissä ja teollisuustiloissa.

Käyttökohteita

  • Julkisivupesut
  • Putkistot
  • Säiliöt
  • Laatoitus
  • Pinnoitteiden poisto
  • Palokohteet

Pesemme myös vaativat kohteet

Ketterän laitteiston ansiosta AuraClean pääsee tekemään korkeapainepesua hankalissakin paikoissa Turun ja Helsingin seudulla. Ketteryys ja liikuteltavuus on etu, kun korkeapainepesua tarvitaan haastavissa olosuhteissa.

Korkeapainepesua voidaan kuitenkin hyödyntää myös isojen pintojen pesemiseen, esimerkiksi isot laatoitetut lattiat ja julkisivut voidaan pestä kätevästi korkeapainepesun avulla.

Puhdistuslaitteiston asetukset säädetään aina puhdistettavan kohteen mukaan, jotta päästäisiin parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee korkeapainepesun salat, joten ota meihin yhteyttä, kun tarvitset tehokasta korkeapainepesua Turussa tai Helsingissä!

Miksi korkeapainepesu on tehokas puhdistustapa?

Korkeapainepesu on tehokas puhdistustapa, koska vesi voidaan suihkuttaa kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Paineella suihkutettu vesi tunkeutuu likaan ja irrottaa sen tehokkaasti. Vaikka korkeapainepesussa käytetään isoa painetta, niin veden voimakkuutta voidaan kuitenkin säätää.

Vesi voidaan säätää korkeapainepesussa pestävälle pinnalle sopivaksi, jotta pesupaine ei olisi liian voimakas mutta ei kuitenkaan liian heikko. AuraCleanilla on käytössään paras laitteisto, jonka avulla korkeapainepesun painen voidaan säätää juuri sopivaksi eri julkisivupesuja varten sekä muita kohteita varten.

Laitteistomme on helposti liikuteltavaa, joten pystymme pesemään kohteita haastavissakin paikoissa. Toimiva ja hyvin huollettu laitteisto säästää aikaa ja vaivaa, kun korkeapainepesu täytyy tehdä haasteellisessa kohteessa. Tarjoamme asiantuntevaa korkeapainepesua Turun ja Helsingin lähialueilla.

Ympäristöystävällinen ratkaisu

Korkeapainepesu on ympäristöystävällinen puhdistuskeino. Vettä tarvitaan vähemmän kuin normaalissa puhdistuksessa, joten resursseja säästyy. Yksi Aura Cleanin perusperiaatteista on, että puhdistaminen tehdään ympäristöystävällisesti ja resursseja säästävästi. Sama periaate pätee myös korkeapainepesussa.

Paineen ansiosta korkeapainepesussa ei täydy myöskään käyttää pesuaineita, sillä itse veden paine irrottaa lian. Korkealla paineella suihkutettava vesi tunkeutuu likaan ja sen kerroksiin ilman lisättyjä aineita.

 

Korkeapainepesu Turussa ja Helsingissä

Aura Clean on ammattitaitoinen ja asiantunteva puhdistusalan yritys, joka tarjoaa korkeapainepesua. Hoidamme työmme tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset korkeapainepesua Turun tai Helsingin alueella.

Toimialueitamme ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Scroll to Top