Palvelut teollisuudelle

Teollisuuskiinteistö puhtaaksi jokaista nurkkaa myöten

Puhtaus parantaa työturvallisuutta teollisuuslaitoksissa. Usein siisteys myös helpottaa työskentelyä ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä. Myös erilaiset koneet ja laitteet pysyvät hyväkuntoisina pidempään, kun niiden säännöllisestä pesusta huolehditaan.

AuraClean on arvostettu, joustava kumppani vaativaan puhdistukseen kaikenkokoisille teollisuuskiinteistöille ja tuotantolaitoksille. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi suurtehoimuroinnit, korkeapainepesut ja kuivajääpuhallus.

Kun ammattitaito, ongelmanratkaisukyky sekä huipputekniikka yhdistyvät, mikä tahansa kohde saadaan takuulla puhtaaksi!

Prosessipuhdistus tarpeidenne mukaan

Teollisuuden pesutarpeet liittyvät yleensä erilaisiin prosessilaitteisiin, säiliöihin, kattiloihin, siiloihin. Niiden pesu ammattitaidolla ja huolellisesti on meille tuttua.

Kannattaa suunnitella prosessipuhdistus etukäteen kanssamme, jotta laitteiden kunnossapito sujuu parhaalla mahdollisella tavalla ja huoltokatko on mahdollisimman lyhyt. Suunnittelemme ja teemme puhdistukset juuri teidän tarpeidenne mukaan – kustannustehokkaasti.

Imuauto ja suurtehoimurointi

Toimialueitamme ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Scroll to Top