Yritys

AuraClean – paineessa parhaimmillaan

AuraClean on turkulainen vuonna 2021 toimintansa aloittanut kiinteistöjen ja teollisuuden vaativien puhdistusten ammattilainen.  Yrityksen perustajana on pitkän linjan puhdistusalan konkari Marko Hietanen, jolla yli kymmenen vuoden kokemus viemäri-ja puhdistustöistä.

AuraCleanin palveluvalikoimaan kuuluvat:

Lupaamme:

  • Huomioida asiakkaan inhimillisesti ja laadukkaasti
  • Palvella joustavasti vuoden jokaisena päivänä
  • Hoitaa myös mahdolliset ongelmatilanteet ja virheet loppuun asti niin, että asiakas on tyytyväinen
  • Huolehtia ympäristöasioista 100-prosenttisesti

AuraCleanin tarina

”Kyllä tässä takana on yli 10 vuoden kokemus ”pumpun vetämisestä”, eli erilaisista viemäri- ja puhdistustöistä. Mutta perustin AuraCleanin, koska haluan tehdä töitä itselleni ja tehdä ne hyvin. Minulla on iso intohimo asiakaspalveluun – haluan ratkoa asiakkaiden ongelmat vimpan päälle.

Lisäksi puskaradiosta tuli viestiä, että Varsinais-Suomessa on tarvetta aidosti joustavalle ja laadukkaalle puhdistusfirmalle, joten nyt oli sopiva hetki. AuraCleanin palvelupakettiin laitettiin koko vaativan puhdistuksen kokonaisuus, eli tehdään taloyhtiöille, kiinteistöille ja teollisuudelle puhdistusta kellarista kattoon.

Olen myös saanut verenperintönä yrittäjän elämäntavan, mistä saan myös esimerkkiä ja tsemppiä. Yrittäjänä AuraCleanissa pystyn toimimaan arvojeni mukaan. Esimerkiksi työturvallisuus ja ympäristöasiat ovat aina etusijalla, niistä ei nipistetä koskaan.

Teen itse tätä hommaa sata lasissa ja sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Lupaan, että meillä ei ketään pompotella tiskiltä tiskille vaan apua saa AINA.”

– Marko

Toimialueitamme ovat Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Helsinki ja pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa huristelemme muuallekin.

Scroll to Top