Jari Taskisesta AuraCleanin pääkaupunkiseudun toiminnanvetäjä

AuraCleanin pääkaupunkiseudun toiminnanvetäjänä toimii Jari Taskinen

Täältä pesee, Helsinki! Syntyperältään ylpeästi varsinaissuomalainen AuraClean on aloittanut pääkaupunkiseudun valloituksen.

Kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten viemäritöihin, suurtehoimurointeihin sekä tehokkaisiin pesuihin korkeapainepesurilla tai kuivajäällä erikoistunut AuraClean lähtee innoissaan laajentamaan toimintaansa lännestä itään. Ja tekee sen Jari Taskisen toimiessa pääkaupunkiseudun toiminnan kipparina.

Jari Taskiselle ovat suurtehoimuautot ja pääkaupunkiseudun viemärit käyneet tutuiksi jo yli 15 vuoden ajan. Jari aloitti uransa alalla vuonna 2007 tehden suurtehoimurointia yhdellä alan suurimmista pohjoismaisista toimijoista.

Ja sille tielle hän myös jäi. Ansiokas puurtaminen johti vuosien saatossa ylennykseen. Viimeiset seitsemän vuotta Jari toimi samaisen yrityksen suurtehoimurointi- ja puhdistuspalvelujen työnjohtajana pääkaupunkiseudun alueella.

Tuona aikana hän tutustui myös muuan Marko Hietaseen ja kumppaneihin. Kun AuraClean päätti lähteä mukaan pääkaupunkiseudun markkinoille, tuli Hietaselle ensimmäisenä mieleen vanha tuttu Taskinen. Neuvottelut alkoivat, eikä päätöksenteko ollut missään nimessä helppoa.

”Onhan sitä joutunut miettimään paljon koko ajan, kun se on ollut puheissa. Kun olet ollut yli 15 vuotta jossain, niin ei se ole mitenkään helppo päätös vaihtaa sieltä pois”, Taskinen kertoo.

”Toisaalta olen itse aika yrittäjähenkinen kaveri. Niinpä siinä asiaa kypsyteltyäni tuli sellainen fiilis, että miksipä sitä ei sitten lähtisi kokeilemaan. Ja onhan se niinkin, että kun on yli 15 vuotta jossain, niin vaihtelu virkistää”, Taskinen naurahtaa.

Tuttujen tekijöiden kanssa valloittamaan markkinoita

Tutut kaverit luonnollisesti helpottivat päätöksen tekemisessä. Lisäksi hän oli seurannut AuraCleanin hyvin alkanutta toimintaa sivusilmällä ja vaikuttunut näkemästään. Kun tuulta oli saatu hyvin purjeisiin Varsinais-Suomessa, niin mikseipä sitä hyvää tekemisen meininkiä saataisi siirrettyä myös pääkaupunkiseudulle. Siihen junaan oli mukava hypätä mukaan.

Kirkkonummen Veikkolassa kasvaneella ja siellä edelleen asustelevalla Taskisella on alkuun johdettavanaan muutaman ammattilaisen rykmentti.

”Meillä on toisillemme tuttu, suhteellisen pieni porukka, josta kaikilla työntekijöillä on jo vuosien kokemus tästä työstä vyöllään. Lähdetään tällä liikkeelle ja rekrytään sitten jatkossa työntekijöitä toivottavasti lisää”, Taskinen sanoo.

Virallisesti hommat alkoivat tammikuun 2. päivä, eli kädet on jo päästy upottamaan saveen ja uudet AuraCleanin työvaatteet likaamaan.

”Yhdessä kun tehdään näitä hommia, eikä sooloilla, niin sitä kautta syntyy paras lopputulos. Minulla on kova luotto niin koko yritykseen, työntekijöihin kuin itseenikin. Pidetään katse tiukasti pallossa ja keskitytään olennaiseen, niin homma takuulla toimii!”

Haloo, Helsinki?

Oletko isolla kirkolla imuttelua tai vaikkapa korkeapainepesua vailla? Lue lisää palveluistamme teollisuudelle tai kiinteistöille ja tilaa Jarin rytmiryhmä hommiin! Takaamme 100 % varmuudella, että saat viimeisen päälle palvelua ja pinnat puhtaiksi!

Scroll to Top