Yllätyksiä lattian alla osa 4: Restasalin ja Auracleanin vuotamaton yhteistyö

Restasal Oy on rakentanut jo vuosikymmenten kokemuksella Turun seudusta parempaa salaoja kerrallaan. Restasal palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita pyrkien löytämään aina kustannustehokkaimman ja parhaimman ratkaisun salaojitukseen ja sadevesijärjestelmään, laadusta tinkimättä. Restasalin porukka tekee työnsä aikatauluissa pysyen ja hyväntuulisella asenteella sopivan pilkkeen loistellessa silmäkulmassa. Muun muassa juuri siksi Restasal on AuraCleanille luonteva yhteistyökumppani.

Kun kaivuri ei mahdu, imuauto kurvaa apuun

AuraCleanin ja Restasalin yhteistyö lähti käyntiin melko pian sen jälkeen, kun AuraClean aloitti yritystoimintansa. Aikaisempaa kokemusta töiden tekemisestä toistensa kanssa ei ollut, saati sitten muuta historiaa niin sanotusti kentän ulkopuolella. Yhteinen sävel löytyi kuitenkin nopeasti.

”Kokeilimme eräässä projektissa AuraCleanin apua, kun nimi oli tullut vastaan jollain työmaalla ja meille tuli äkillinen tarve heidän palveluilleen. Siitä sitten luonnistuikin mukava pidempiaikainen yhteistyö”, Restasalin toimitusjohtaja Jimi Aerikkala kertaa kumppanuuden alkua.

Yhteistyö toimii kaksisuuntaisesti. Välillä Restasalilta soitellaan AuraCleanin imuautoa paikalle, ja välillä taas AuraCleanin väki vinkkaa Restasalin palveluista eteenpäin isännöitsijöille tai muille salaojapalveluita tarvitseville.

Useimmiten Aerikkala ja kumppanit pirauttavat AuraCleanin hätiin silloin, kun salaojaremonttia tehdessä Restasalin kaivurit eivät taivu kaikkiin paikkoihin. Silloin on näppärä imuauto poikaa.

”Usein se tilanne tulee eteen yhtäkkiä, kun onkin jokin paikka, mihin me emme koneillamme pääse. Kiire on tietysti aina kova, niin AuraCleanin nopea apu on ollut todella arvokasta. Imuauto tulee yleensä aina seuraavaksi päiväksi paikalle”, Aerikkala kiittelee.

Nopeita keikkoja ja pitkiä urakoita

Yhteisiä projekteja kumppaneilla on todella paljon, vähintäänkin kuukausittain. Projektien pituudet vaihtelevat parin tunnin keikoista jopa parin kuukauden mittaisiin urakoihin.

Viimeisin isompi projekti oli omakotitalon alta maamassojen vaihto. Salaojaremontin yhteydessä paljastui haasteita, kun ilmeni, että rakentamisen aikana oli tehty rakenteellisia virheitä ja erikoisia materiaalivalintoja. Sen myötä talon alla oleva maa-aines oli märkä ja samalla liian hienojakoinen, joka aiheutti kapillaarisen kosteuden nousun rakenteisiin. Rakennuksen alta imettiin kaikki maamassat pois ja korvattiin puhaltamalla kapillaarisepeliä.

Kuten tapana on ollut, haasteet tuli siinäkin projektissa selätettyä ja lopputuloksena priimaa pukkasi. Mutta mistä yhteiset onnistumiset juontavat juurensa?

”Kyllä se on sellainen helppous ja nopeus. Me emme voi viikkotolkulla odotella, että auto saadaan paikalle. Niinpä he järjestävät asian niin, että se tulee sinne seuraavana päivänä. Joustavuus ja tiedotus toimii molempiin suuntiin hyvin.”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää AuraCleanin palveluista tai ota suoraan yhteyttä ja pyydä tarjous!

Nappaa myös somekanavamme seurantaan, niin pysyt imussa: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Jaa:

Scroll to Top