Kiihtyvää kasvua uudella laadunhallintajärjestelmällä

 

AuraCleanin hallituksen puheenjohtajalle Tuomo Niemiselle ovat tulleet laadunhallintajärjestelmät tutuksi.

AuraClean on vielä verrattain nuori yritys, mutta kasvamme kovaa vauhtia – ja vaatimattomina varsinaissuomalaisina olemme halunneet olla alusta asti parhaita. Liiketoiminnan kasvaessa tulikin nopeasti ajankohtaiseksi kunnollisen laadunhallintajärjestelmän rakentaminen.

Mikä laadunhallintajärjestelmä?

Laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto tuo monia etuja AuraCleanille. Ensinnäkin se auttaa varmistamaan, että palvelumme ovat laadukkaita ja luotettavia. Tämä puolestaan lisää asiakastyytyväisyyttä ja johtaa asiakkaiden uskollisuuden kasvuun.

Lisäksi laadunhallintajärjestelmä auttaa meitä tehostamaan toimintaamme. Se voi auttaa tunnistamaan tehottomat prosessit ja mahdollistaa niiden parantamisen. Tämä puolestaan johtaa kustannussäästöihin ja tehokkaampaan resurssien käyttöön.

Eli öö… häh?

Kuulostaa yritysjargonilta, mutta onneksemme meidän ei tarvinnut lähteä soitellen sotaan, sillä AuraCleanin hallituksen puheenjohtajalle Tuomo Niemiselle laatujärjestelmän rakentaminen oli tuttua hommaa jo ennestään. Aiemmin vastaavaan hommaan kumppaniksi oli valikoitunut PKY-LAATU, jonka alustalle myös AuraCleanin järjestelmä rakennettiin.

Yhteistyö sujui alusta alkaen mallikkaasti, ja Tuomo nostaa esille erityisesti PKY-LAATU kehittämän ohjelmiston eSalkun ominaisuudet. eSalkku toimii alustana laadunhallintajärjestelmälle, ja saman työkalun alta löytyy näppärästi kaikki tarvittava: tehtävä- ja havaintotyökalut, lomakkeet, ohjeistukset ja muut tarvittavat kilkkeet. Myös järjestelmän käyttöönotto koettiin AuraCleanilla helpoksi.

”Pitkälle valmisteltu laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto tarkoitti myös säästettyä aikaa ja siten maltillisempaa hintalappua projektille”, Tuomo kiittelee.

Ja loppuun vielä suomeksi:

Uusi laadunhallintajärjestelmä auttaa AuraCleania parantamaan palveluiden laatua, tehostamaan toimintaa ja rakentamaan luotettavaa mainetta markkinoilla. Näillä askelmerkeillä varmistamme, että suuntamme pysyy nousujohteisena ja liiketoimintamme kasvussa. Ja mikä tärkeintä, työmme jälki on parasta A-luokkaa myös tulevaisuudessa.

Haluatko parasta A-luokan palvelua? Ota yhteyttä!

Scroll to Top