Yllätyksiä lattian alla osa 2: Kädet savessa Wiklund Herkussa

Turkulaiset tietävät, että kauppatorilla on myllätty jo pitkään. Sen vahvistaa myös ASPRO Oyn työnjohtaja Matias Siren, joka valvoo Wiklund Herkun myymäläsaneerausta. Kaarinalainen ASPRO Oy on uudis- ja korjausrakentamisen monipuolinen ammattilainen. ”Tämä Wiklund Herkun myymälän laajennus ja -muutosprojekti on alkanut jo huhti-toukokuun puolella ja täällä ollaan vielä suurin piirtein vuoden loppuun asti. Myymälän avajaisia on tarkoitus pitää joulukuun alussa”, Matias kertoo urakan aikataulusta.

Aikataulupaineita ja pieniä viivästymisiäkin Wiklund Herkun myymäläsaneeraukseen on aiheuttanut Turun savinen maaperä, jota piti poistaa alapohjasta suuret määrät viemäröintimuutoksen tieltä. Kenellekään paikallistuntemusta omaavalle ei tule yllätyksenä, että Turun keskustan alueella kaikki on rakennettu saven päälle. ASPROllakin tiedettiin etukäteen, että imuautoa tullaan tarvitsemaan saven poistamiseen. AuraClean valikoitui kumppaniksi urakkaan aikaisemman hyvin sujuneen yhteistyön myötä. 

Kukaan niin ASPRON kuin AuraCleanin konkareistakaan ei kuitenkaan osannut varautua siihen miten jämäkkää tavaraa kyseinen savi lopulta oli. Ideaalitilanteessa imuauto tekee lähes kaiken työn, mutta tässä tapauksessa AuraCleanin työntekijät ovat ottaneet hakut kauniisiin käsiin ja louhineet saven fyysisesti irti lattian alta imua varten. Se ei muuten ole kevyttä hommaa se!

AuraCleanin työntekijät saavatkin Matiakselta pelkkiä kehuja raskaan urakan hoidosta: ”Siihen nähden, että kun on ollut niin haastava kohde, tämä on saatu yllättävänkin hyvin yhteistuumin järjestettyä. Perinteisestihän imuauto on tällaiseen ihan soiva peli, ja vaikka maaperä olikin haastava, niin sitä se on myös ollut. Kohde on mennyt hienosti ja me olemme nyt sellaisessa vaiheessa, että tässä on valoa tunnelin päässä. Aletaan olla jo vahvasti voiton puolella ja äijät ovat hienosti jaksaneet painaa. Kyllä me ollaan tyytyväisiä.”

Erityisplussaa Matias antaa siitä, että työnjohtoa on AuraCleanilta saatu se määrä mikä on tarvittu ja haluttu, mikä ei valitettavasti ole aina itsestäänselvyys. ”Yhteistyö on toiminut. On ollut todella hienoa, että Marko [Hietanen] ja Timo [Aho] ovat molemmat ehtineet käydä työmaalla”, Matias kiittelee. Hän myös kertoo, että jos on tarvittu jotain extraa nopeallakin aikataululla, niin se on saatu onnistumaan: ”Sellainen viemärinpesu- ja kuvaus kun järjestettiin, niin olisiko se tilattu perjantaina ja maanantaiksi se jo järjestyi. Tällaisessa yhteistyö on pelannut kyllä saumattomasti.”

Matiaksen suitsutukselta ei meinaa tulla loppua, kun hän vielä lopuksi suosittelee AuraCleania kenelle tahansa, tarpeeseen kuin tarpeeseen: ”Teidän kanssanne itse henkilökohtaisesti ensimmäistä kertaa yhteistyötä tehneenä voin sanoa, että sen mitä te lupaatte, niin siitä pidetään kiinni. Siltä se on ainakin täällä ehdottomasti vaikuttanut. Se on sellainen tärkeä asia, että voisin kuvitella, että kaikki teidän palvelunne varmasti pelittävät samalla tavalla.”

Lue lisää imuautosta ja suurtehoimuroinnista täältä.

Ota yhteyttä tai kysy tarjousta täältä.

Kannattaa ottaa myös meidän LinkedIn, Facebook ja Instagram seurantaan!

Jaa:

Scroll to Top